Χαλβάς χιονάτος (νηστίσιμος)
Χαλβάς χιονάτος (νηστίσιμος)
Μιαμ Μιαμ... - Γλυκά

Υλικά

  • 4 φλιτζάνια του τσαγιού νερό
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
  • ½ πακέτο βιτάμ
  • λίγο αλάτι
  • 250 gr σιμιγδάλι χονδρό
  • 150 gr ινδοκάρυδο

Εκτέλεση

Βράζουμε σε μία κατσαρόλα το νερό, τη ζάχαρη και το βιτάμ. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σιμιγδάλι
σιγά-σιγά προσέχοντας να μη σβωλιάσει. Μόλις πήξει λίγο, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε
το μισό ινδοκάρυδο. Το ανακατεύουμε καλά και το χύνουμε σε ένα ταψί. Από πάνω το πασπαλίζουμε με το
υπόλοιπο ινδοκάρυδο και το αφήνουμε να κρυώσει. Μετά από ώρα το κόβουμε σε όποιο σχήμα θέλουμε.

 

Ωρα για μαγείρεμα

Ulti Clocks content

Μετρητής

Εμφανίσεις Περιεχομένου : 166672

themesclub.com cms Joomla template
Copyright © 2007 μιαμ μιαμ...  -  All Rights Reserved